FENDT NIEUWS

JUBILEUMMODEL: DIAMANT

FENDT heeft de Diamant volledig vernieuwd, niet allen van buiten, maar ook van binnen. Het front en de achterzijde is in LFI techniek uitgevoerd. Het automotive design straalt 50 jaar vakmanschap uit.

Dat Fendt kwaliteit nastreeft begint al in de conceptfase en bij de keuze van materialen en leveranciers. Maar ook draagt elke individuele medewerker ​bij aan het waarborgen van de kwaliteitsnormen. Daarom worden alle medewerkers continu bijgeschoold en opgeleid. Alleen zo weet Fendt al 50 jaar steeds meer klanten van haar producten te overtuigen.

 

NIEUWS

Er zijn twee nieuwe plattegronden voor de Bianco Activ. Eén daarvan springt er uit, de 445 SFB. Het is de ontwerpers gelukt om in deze betrekkelijk compacte caravan een indeling te creëren met een ruime rondzit, een tweepersoons bed, handige badkamer en er was evengoed nog plaats voor een grote koelkast van 133 liter, met een deur die van beide zijde te openen is. Koken is trouwens ook een feest in dit model, omdat de keuken ruim bemeten is. Ook nieuw is de 720 SKDW.

 

NIEUWE DIAMANT

De Diamant is volledig opnieuw ontworpen. Zowel de voorkant als de achterkant is zeer futuristisch vormgegeven, terwijl het klassieke beeld behouden is. Speciaal voor het 50-jarig jubileum is tegen meerprijs voor de Diamant een jubileumpakket, dit omvat: een Truma Aventa Comfort Airco, een polyester dak en echt lederen stoffering.