Fendt nieuws

Wij plaatsen hier nieuwsartikelen die betrekking hebben op Fendt.

Dordt Open: 2 t/m 10 september 2023

Een van de leukste dingen van uw vakantie is de voorpret. Daar hoort uiteraard het uitkiezen bij van een nieuwe caravan of camper. De meest perfecte plek daarvoor is Dordt Open. Het gebouw van Hobby en Fendt aan de Pieter Zeemanweg 170 in Dordrecht is daarvoor van 2 t/m 10 september 2023 omgetoverd in een reuze expo hal.

Waarom is Dordt Open zo uniek? In de eerste plaats worden noviteiten voor het seizoen 2024 getoond. In de tweede plaats ziet u als eerste alle noviteiten, nieuwe modellen en snufjes. Daarnaast worden nagenoeg alle indelingen getoond. Dus ook de indelingen die slechts voor een select aantal mensen de meest ideale is. U vindt dus altijd de caravan of camper van uw dromen.

Dordt Open 2023 is dagelijks van 11:00 tot 17:00 te bezoeken.

goede voorlichting

Tijdens Dordt Open is de dealer bij u uit de buurt aanwezig. Deze kan u alles vertellen over het nieuws, over de technische specificaties. over wat uw auto mag trekken, en nog heel veel meer.

clubs en markt

Ook de verschillende merkenclubs zijn vertegenwoordigd. Zij geven informatie over de meerwaarde van het aansluiten bij een merkenclub. Daarnaast zijn er onder andere diverse toeleveranciers en aanbieders van caravanreizen, accessoires en voortenten die tijdens Dordt Open acte de presence geven. Dus het is ook nog eens leuk om daar te snuffelen.

dordt open, de beste plek om uw keuze te maken

Klik hier om naar de website Dordt Open te gaan met routebeschrijving.